Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
13/03/2014 15:43

Керівникові довіряємо!

Новопризначений начальник міліції Полтавщини Іван Корсун, як і обіцяв, прийшов на Народне віче, яке відбулося в актовій залі Полтавської обласної державної адміністрації. Спілкування очільника обласної міліції з громадою тривало майже три години.

Люди щиро й емоційно висловлювали свої претензії до правоохоронної системи держави загалом й області зокрема. Були нарікання й на адресу Івана Корсуна, що стосувалися періоду його служби на Черкащині. На зібранні ретельно розібрали всі моменти службової діяльності Корсуна, які викликали найменший сумнів щодо порядності та фахового рівня міліцейського керівника. Цікавилися люди й біографією полковника, його сімейним станом, статком родини. Міліцейський керівник відповів на всі запитання, пообіцяв об’єктивно й оперативно реагувати на всі негативні явища, пов’язані з діяльністю міліції Полтавщини, а також чесно й віддано служити інтересам громади.

Громада дійшла згоди, що Іван Корсун заслужив право отримати дозвіл від людей на виконання своїх обов’язків як керівник УМВС України в Полтавській області.

Іван Корсун висловив своє бачення щодо покращання роботи міліції краю, поінформував щодо перших кроків на цьому напрямі, які він збирається зробити найближчим часом, та попросив населення сприяти йому в наведенні порядку в міліцейських лавах області.

Про результати своєї діяльності начальник УМВС зобов’язався постійно звітувати перед людьми.

– Вважаю за доцільне, щоб кожен керівник міськрайвідділу пройшов через Народне віче на місцях. І хай люди кожному дадуть належну оцінку. А я як начальник УМВС обов’язково враховуватиму народну думку й прийматиму адекватні рішення щодо своїх підлеглих, – зазначив Іван Григорович.

Новий очільник міліції Полтавщини щиро подякував людям за довіру, пообіцявши робити все згідно із законом й по совісті.

ВЗГ УМВС 

в Полтавській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті