Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
11/03/2014 17:02

Секретар РНБО Андрій Парубій:«Бійці ВВ та самооборони демонструють високий рівень відповідальності»

5 березня секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій відвідав окрему бригаду внутрішніх військ МВС з охорони дипломатичних представництв і консульських установ іноземних держав в Україні, де зустрівся з особовим складом з’єднання та представниками самооборони, які останнім часом несуть службу пліч-о-пліч.

На тлі трагічних подій, що розгортались у столиці впродовж останніх місяців, воїни ВВ служили надійним гарантом безпеки іноземних посольств і консульств і сумлінно виконували свої службові обов’язки, підтримавши престиж України та її внут­рішніх військ. «Особливо нелегко довелося військовослужбовцям, що охороняли Посольство Японії в Україні, – розповідає командир бригади полковник Віталій Стецик. – Будівля диппредставництва розташована поблизу вулиці Грушевського, в Музейному провулку, тож вони несли службу в епіцентрі подій…».
У ці складні й для держави дні з’явилися спільні наряди ВВ та самооборони. Як зазначив полковник Стецик: «На нараді з представниками самооборони та ВВ було прийняте рішення про організацію спільних нарядів, щоб уникнути провокацій та повною мірою гарантувати безпеку для дипломатичних представництв і консульських установ». Незважаючи на той факт, що цим людям раніше доводилося стояти по різні боки барикад, нині вони об’єдналися заради спільної мети – забезпечити порядок у столиці.
«Бійці внутрішніх військ та бійці самооборони демонструють високий рівень відповідальності та необхідність єднання перед викликами, – наголосив Андрій Парубій. – Своїм прикладом вони сьогодні показують усім, як це можна й треба робити».
Наостанок секретар РНБО дав високу оцінку діям спільних нарядів: «Маю за честь стояти поруч із вами. Громадяни України демонструють високу громадянську свідомість».
Ірина МАКАРЧЕНКО, м. Київ.
Фото Андрія НЕКРАСОВА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті