Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
25/02/2014 10:58

З риболовлі – до лікарні

Працівники міліції Він­ниччини врятували від загибелі 50-річного чоловіка, що покалічився бензопилкою.

До Гніванського міськвідділу міліції надійшло повідом­лення: поблизу озера Лісниче стікає кров’ю чоловік. Про нещасний випадок повідомив товариш постраждалого. Двоє друзів із Він­ниці приїхали до водойми на зимову риболовлю. День видався морозним. Отож, щоб зігрітися, рибалки вирішили розпалити вогнище. Один з них дістав із багажника автівки бензопилку та хотів спиляти кілька сухих гілок. Інструмент висковзнув зі змерзлих рук і травмував чоловікові ногу. Товариш кинувся на допомогу: намагався зупинити кровотечу, зробивши тугу пов’язку з підручних засобів. Та всі зусилля були марні: постраждалий втратив багато крові… Додзвонитися до медиків не вдавалося. До того ж ще й автомобіль, яким приїхали він­ничани, не заводився. З надією на порятунок друзі зателефонували до гніванської міліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Дільничний інспектор міліції Андрій Шевчук та оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександр Дрозд надали постраждалому першу допомогу й службовим автомобілем доставили його до місцевої лікарні. Та, оглянувши рану, гніванські медики безпорадно розвели руками: травмованого треба було негайно везти до обласної лікарні й оперувати. Карета «швидкої» пробратися крізь снігові замети не змогла б. І тоді правоохоронці вирішили везти чоловіка своїм більш маневровим службовим транспортом.

Завдяки небайдужості гніванських вартових порядку вінницькі лікарі вчасно прооперували травмованого рибалку. Нині його життю нічого не загрожує.

 

Ірина ДОБРОВОЛЬСЬКА, 

Вінницька обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті