Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
07/02/2014 11:19

Звернення командувача внутрішніх військ мвс україни до особового складу

Протягом останнього часу ви переконливо довели, що залишаєтесь вірними українському народові.

Однак винахідливість опозиційних політиків у виборі методів впливу не має меж. Не припиняються погрози на адресу керівного складу внутрішніх військ, в інтернетвиданнях оприлюднюють особисті дані військовослужбовців, їхні домашні адреси та телефони.

Невдачею закінчуються спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих солдатських матерів, які на камери ллють гіркі сльози, водночас благословляючи підлітків, що жбурляють у вас бруківкою та пляшками із запалювальною сумішшю.

Не досягнувши мети, опозиція навіть вдається до спроб впливу на військовослужбовців через підкуп. Нам стало відомо, що готують провокаційні пропозиції стосовно казкових благ кожному, хто перейде на бік так званих революціонерів і вступить до незаконних збройних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі. Кожен із вас може зіткнутись із такою пропозицією. Перш ніж почати розмову з ними, замисліться: де вони були раніше, чому жодного разу опозиційні депутати не розглядали у Верховній Раді питання про підвищення грошового утримання військовослужбовцям та блокували будь-які спроби розгляду таких законопроектів?

Пригадайте, як тиждень тому вони критикували проект бюджету, закидаючи уряду як головний злочин проти українського народу його спробу підвищити фінансування правоохоронних органів, зокрема внутрішніх військ.

Тепер вони ладні пропонувати вам нереально великі гроші. Чи варто вірити таким пропозиціям? Чи можна довіряти політикам, із мовчазної згоди яких проплачені екстремісти щедро закидали вас пляшками з «коктейлем Молотова»? Чи можна укладати угоду з тими, хто закликав і продовжує закликати до розправ над вами та вашими сім’я­ми? Кожен із вас у змозі зрозуміти сам, на чиєму боці правда. Тут, на Грушевського, ви бачили достатньо, щоб мати свою самостійну думку. Я вірю у вашу здатність відрізняти істину від підступного обману.

Україна вже побачила, хто може вберегти державу від великої крові. Вірю, що ваша відданість військовій присязі здобуде свою оцінку. Чи варто розмінювати довіру й шану українського народу на міфічні «тридцять срібників»?

Командувач  внутрішніх військ МВС України 

генерал-лейтенант Станіслав Шуляк

друкувати
Додати коментар

Інші статті