Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
07/02/2014 10:28

Звернення

Шановні співвітчизники!

Дякую всім тим, хто долучився до звільнення двох працівників міліції, яких захопили так звані охоронці Майдану й утримували в будівлі КМДА. У переговорному процесі нам допомагали і мирні мітингувальники, і посли іноземних держав.

Полонених правоохоронців катували, нині їх госпіталізували. Це не перший випадок безчинств, які кояться в захоплених будівлях, де екстремісти б’ють і знущаються над людьми.

Я звертаюся до лідерів опозиції. Якщо ви справді патріоти та бажаєте зберегти нашу державу, проявіть політичну зрілість і мудрість.

Це не гра у війну. Тут реальні жертви – заживо палають міліціонери, екстремісти відстрілюють людей. Вони ховаються за спинами дітей та жінок, їм потрібен хаос.

На крові не збудувати міцну державу. Залиште радикалів, ніхто не буде перешкоджати мирному протесту, переходьте в будь-яке інше, безпечне місце.

Я як міністр внутрішніх справ гарантую вам сприяння в цьому міліції та безпеку мирних мітингувальників.

Тих, хто залишиться на Майдані та в захоплених будівлях, ми будемо вважати екстремістськими угрупованнями. І, у разі виникнення небезпеки та переходу радикалів до активних дій, будемо вимушені застосувати силу.

Міністр внутрішніх справ

генерал внутрішньої служби України

Віталій ЗАХАРЧЕНКО

друкувати
Додати коментар

Інші статті