Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
15/09/2013 19:48

Віталій Захарченко зустрівся з угорським колегою

Під час робочої поїздки до Угорщини міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко зустрівся зі своїм угорським колегою Шандором Пінтером.,

Міністри обговорили питання двостороннього співробітництва у сфері боротьби зі злочинністю й забезпечення громадської безпеки, взаємодії в міжнародному розшуку злочинців та співпраці правоохоронних органів у прикордонних регіонах. Віталій Захарченко та Шандор Пінтер зауважили на взаємній зацікавленості в подальшому розвитку співпраці українських та угорських правоохоронців, постійному обміні інформацією й досвідом у сфері боротьби зі злочинністю, необхідності регулярного проведення зустрічей фахівців обох міністерств.

У межах програми візиту глава правоохоронного відомства України завітав у Будапешті в Головне управління Національної поліції Угорщини та зустрівся з її начальником генерал-лейтенантом Каролем Паппом. Віталій Захарченко ознайомився з діяльністю й оснащенням чергової частини та Ситуативного центру, а також з організацією роботи місцевої поліції.

 

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті