Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
10/09/2013 20:43

Окраса військовиків

Дванадцять молодих, активних і цілеспрямованих представниць прекрасної статі стали справжньою окрасою Академії внутрішніх військ МВС України.

-Цьогоріч для підготовки офіцерів ми вперше набрали дівчат, – зазначив начальник академії генерал-лейтенант Степан Полторак. – Для них створено всі необхідні умови для навчання й проживання. 

До 1 вересня дівчата перебували в навчальному центрі Академії внутрішніх військ у селищі Верхня Писарівка, що на Харківщині, де нарівні з юнаками проходили курс молодого бійця. Курсантки опановували основи спеціальної та загальновійськової підготовки, загартовувалися фізично, набували навичок несення служби в нарядах. З великою цікавістю майбутні правоохоронці відвідували заняття з вогневої підготовки. 

– Я з дитинства мріяла стати військовослужбовцем. В Академії внутрішніх військ зустріла чимало однодумців, – розповіла курсант Аліна Мартиненко. – Мій улюблений предмет – вогнева підготовка. Мені подобається вивчати будову та так­тико-технічні характеристики зброї.

За роки навчання кожна з представниць прекрасної статі, що поповнила курсантські лави згаданого вишу, має опанувати величезний багаж знань та практичних умінь. Тож нехай їм щастить у цій нелегкій справі!

Дар’я СМАГІНА, Харківська обл. 

Фото Анни МАРКЕЛЬ

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті