Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Служба
14/07/2013 18:48

Щасливої дороги!

В Євпаторійському училищі професійної підготовки працівників міліції при ГУМВС України в АР Крим Присягу на вірність народу України склали 66 випускників двох навчальних взводів – патрульної служби та дільничних інспекторів міліції. Найкращі з них отримали почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.

Новоспечених правоохоронців вітали керівництво кримської міліції, ветерани органів внутрішніх справ, духівництво і, звичайно ж, рідні та близькі.
До речі, студіюючи спецдисципліни – тактико-спеціальну, вогневу й фізичну підготовку, основи медичної допомоги тощо, – цьогорічні випускники навчалися ще й на курсах підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В», відкритих в училищі з метою розширення професійних можливостей працівників міліції. Перші свідоцтва про їх закінчення отримали 15 курсантів.
Оскільки урочистості збіглися з річницею початку Великої Вітчиз­няної, учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у вогняному горнилі страшної війни. До па­м’ятника Невідомому солдатові поклали живі квіти.
Юрій РАСЛІН, АР Крим
друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті