Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Наші люди
16/06/2013 14:33

Гордість служби

Переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий за професією» – старший дільничний інспектор міліції Юрій Камінський – служить у Романівському райвідділі УМВС Житомирщини.

«Шерифом» чоловік працює з першого дня роботи в ОВС. До того він закінчив коледж, університет, служив у Збройних силах і, зрештою, вступив у школу міліції.

«Звісно, після армії проходити початкову підготовку було не складно, – згадує Камінський. – Тим більше, я зі школи займаюсь спортом. А служити в міліції хотів з дитинства».

Нині під опікою молодого дільничного – жителі Садківської та Ясногородської сільрад, а також майже половина районного центру, загалом – близько 4 тис. людей. «Найчастіше доводиться втручатись у конфліктні ситуації між членами родин, сусідами, – розповідає «шериф». – Багато звертаються за роз’яс­неннями питань щодо дозвільної системи».

Нещодавно під час прийому громадян вартовому порядку зателефонувала жителька райцентру – якийсь чоловік намагався відібрати в неї сумку. Юрій із колегами виїхав на місце пригоди. Незнайомець уже встиг накивати п’ятами, але сліди його взуття залишились на землі. Невдовзі на лінію «102» надійшло повідом­лення, що на центральній вулиці пограбували перехожу. Там виявили такі ж сліди. Камінський досить швидко вирахував підозрюваного й не помилився: як згодом з’ясу­ва­лось, молодик вчинив три грабежі та один замах.

Одним словом, справ у старшого дільничного вистачає. Проте у вирі службових буднів правоохоронець не полишає занять спортом, займається стрільбою з пневматичної гвинтівки. Крім того, він – учасник збірної команди УМВС із легкої атлетики.

«Такі працівники – наша гордість. Ваша заповзятість, цілеспрямованість та наполегливість – запорука і життєвого, і професійного успіху», – вітаючи переможця, сказав начальник УМВС у Житомирській області Анатолій Лазарев. Він вручив Юрію Камінському цінний подарунок – планшетний ПК.

Алла ВАЩЕНКО, Житомирська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті