Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
24/02/2013 16:53

Епідемію потрібно зупинити!

Усіх українців нині бентежить питання, як уберегтися від епідемії грипу. Однак непокоїтися, і не лише взимку, варто ще й з приводу іншої, страшнішої недуги – наркоманії. Статистика свідчить – вона невпинно поширюється серед неповнолітніх.

Щоб запобігти «інфікуванню» цією страшною хворобою, працівники УБНОН ГУМВС у Київській області проводять профілактичні заходи, зокрема – лекції для старшокласників. Ось і нещодавно міліціонери завітали до однієї зі шкіл міста Обухова.

Заступник начальника УБНОН Олег Хахуцяк пояснив учням 9–11 класів, що за зберігання та розповсюдження наркотиків передбачена кримінальна й адміністративна відповідальність. Лікар-онколог Обухівського району Петро Федь, запрошений правоохоронцями на цю зустріч, говорив зі старшокласниками про іншу відповідальність – за своє власне здоров’я. Адже згубна пристрасть нещадно руйнує молодий організм.

Про це йшлося й у документальній стрічці «Правда про наркотики», яка вразила старшокласників. Однак найсильніше враження на них справило спілкування з подружжям колишніх наркоманів, які розповіли про власний гіркий досвід залежності і про те, як важко подолати цю страшну недугу. Їхня життєва історія стала для обухівських підлітків ефективним «щепленням» від наркоманії.

Марина СЕРГІЙЧУК, Київська обл.

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті