Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
11/10/2012 17:17

«Мій дільничний інспектор»

З метою популяризації служби ДІМ, ознайомлення громадськості з її діяльністю, а також з нагоди відзначення 18 червня 2013 року 90-річчя з дня створення служби МВС оголошує конкурс дитячого малюнка «Мій дільничний інспектор» та фотоконкурс «В об’єктиві – дільничний інспектор міліції».

 

Конкурс дитячого малюнка проходитиме у три етапи: перший – у міськрайорганах внутрішніх справ, з 10 жовтня 2012 р. до 30 березня 2013 р., другий – у ГУ-УМВС, з 1 квітня 2013 р. до 1 травня 2013 р., третій – у МВС, з 1 до 20 травня 2013 року. Вік учасників: I категорія – з 6 до 10 років, II – з 11 до 16 років. Тематика малюнків: «У будень і свято дільничний на службі» (про повсякденну роботу дільничних інспекторів міліції щодо попередження та розкриття злочинів та інших правопорушень), «Погода вдома» (про взаємовідносини в сім’ї, у побуті), «Сьогодні в школі був дільничний» (про взаємодію з молодим поколінням), «Наш дільничний – герой» (про героїчні вчинки дільничних інспекторів) та «Від батька до сина» (про спадкоємність поколінь, традицій).

Для участі в конкурсі подаються малюнки, виконані у будь-якому форматі, з коротким коментарем від автора (прізвище, ім’я й вік автора, назва малюнка). Кількість малюнків не обмежу­ється. Переможцям вручатимуть цінні подарунки, найкращі роботи будуть представлені на виставці з нагоди 90-річчя створення служби ДІМ.

Фотоконкурс «В об’єктиві – дільничний інспектор міліції» проводитиметься серед особового складу апарату ОВС. Фотороботи мають висвітлювати повсякденну роботу дільничних інспекторів міліції щодо профілактики злочинів та надзвичайних подій, взаємодії з іншими правоохоронними органами, зв’язків з населенням, громадськими установами та організаціями, розповідати про героїчні вчинки працівників служби, спадкоємність поколінь і традицій.

Для участі в конкурсі подаються кольорові фотографії форматом 20x30 см та негативи або електронні копії цих фотознімків з коротким коментарем від автора (основні автобіографічні відомості, дата та час фотографування, назва фотознімку). Фотографії мають бути зроблені аналоговою технікою. Фотороботи прий­матимуться до 30 квітня 2013 року. 

Роботи надсилати на паперових та електронних носіях за адресою: редакція щотижневої газети МВС України «Іменем Закону», вул. Пилипа Орлика, 22/2, ­м. Київ, 01024, або на електронну адресу редакції: www.imzak.оrg.ua з поміткою «На конкурс «В об’єктиві – дільничний інспектор міліції». Найкращі будуть опубліковані в газеті «Іменем Закону».

УЗГ МВС

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті