Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
14/05/2012 21:26

Ми пам’ятаємо про вас, ми пишаємося вами!

   Напередодні 67-ї річниці Великої Перемоги в Центрі культури та мистецтв МВС України відбулися урочистості.

    До ветеранів Великої Вітчизняної війни й органів внутрішніх справ з привітанням звернувся міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.
   – День Перемоги – це свято планетарного значення, – наголосив він. – Ми безмежно вдячні вам, шановні ветерани, за те, що ви зробили для нашого народу, для всього світу. Адже своїм життям ми завдячуємо вам.
Очільник МВС звернувся також до молодого покоління, закликавши навіки зберегти в серцях і пам’яті подвиг визволителів.
   Міністр побажав ветеранам Великої Вітчизняної війни міцного здоров’я і довгих років життя. На знак вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту Батьківщини в жорстокій війні з фашистськими загарбниками, а також за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у виховання в молоді патріотизму та з нагоди 67-ї річниці Перемоги Віталій Захарченко вручив їм відзнаки МВС «Хрест Слави», «За безпеку народу», «Почесний знак МВС України», «За професіоналізм в управлінні», пам’ятні медалі редакції щотижневої газети МВС України «Іменем Закону» «Річниця Великої Перемоги».
   Подарунком для ветеранів та всіх присутніх став святковий концерт. Виступи митців та творчих колективів відтворили в залі атмосферу страшних і героїчних років Великої Вітчизняної.

Марина ГОНТАР , м. Київ.
Фото Олега СУПРУНА 

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті