Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
02/05/2012 14:26

Співпрацю закріпили меморандумом

   У Міністерстві внутрішніх справ України очільник відомства Віталій Захарченко зустрівся із президентом Національної академії медичних наук України Андрієм Сердюком.

    Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про надання науковою організацією квоти безплатних місць для розміщення осіб, які потребують лікування в спеціалізованих наукових медичних закладах. З-поміж тих, хто матиме змогу лікуватися, – правоохоронці, ветерани органів внутрішніх справ та ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС.
   За словами Віталія Захарченка, на обслуговуванні в структурних підрозділах Управління медичного забезпечення та реабілітації МВС перебуває близько 850 тис. осіб – як працівників міліції та членів їхніх сімей, так і ветеранів ОВС. З усього загалу майже 24 тисячі – ліквідатори.
   Очільник МВС подякував президенту НАМН за розуміння необхідності вирішення проблеми оздоровлення правоохоронців та членів їхніх родин.
   – Питання соціального захисту працівників міліції, особливо його медична складова, є дуже важливим. Ця робота є продовженням соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, особливо зважаючи на те, що нині триває модернізація української медицини, – зауважив міністр.

Лариса Тищенко, м. Київ.
Фото Віталія СІНЧАКА 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті