Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
05/04/2012 18:00

Міністр гарантує підтримку профспілкам

    Керівник МВС нещодавно провів робочу зустріч із представниками міліцейської профспілки з нагоди 20-річчя цієї організації.

    Взаємодія поміж органами влади, роботодавцями та тред-юніонами покликана захистити інтереси працівників і в реаліях сьогодення набуває особливого значення. Розвиток традицій соціального партнерства, коли роль профспілки не є формальною, а позитивно впливає на ухвалення виважених рішень у сенсі реалізації державної політики щодо дотримання законних прав людини праці, потрібен Україні як ніколи. Адже необхідність такого партнерства в контексті формування громадянського суспільства визнана президентом держави. Звісно, цю позицію підтримують роботодавці й профспілки.
   – Я гарантую вам підтримку Колегії МВС України в усіх напрямах роботи. Нам потрібно спільно напрацьовувати правовий підхід у цій сфері – передусім, до тих проблем, котрі виникають у працівників міліції, – зазначив глава відомства, звертаючись до делегатів від профорганізацій органів внутрішніх справ країни.
   З нагоди 20-річчя організації Віталій Захарченко нагородив найкращих працівників ПАП ОВС України. Їх відзначили за вагомий особистий внесок в удосконалення діяльності профспілки, виховання молодих фахівців у найкращих традиціях української міліції, активне надання дієвої допомоги у вирішенні нагальних соціальних проблем колег і ветеранів, створення їм гідних умов праці та відпочинку.
   На завершення зустрічі голова ПАП ОВС України Анатолій Онищук від організації вручив Віталію Захарченку пам’ятну відзнаку «За співпрацю та стабільні партнерські стосунки».

Лариса ТИЩЕНКО , м. Київ.
Фото Олега СУПРУНА  

друкувати

Коментарi