Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
18/03/2012 20:38

Куратор від уряду відвідав Київщину

    Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко та голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідали з робочим візитом ГЕС на Київському водосховищі у м. Вишгороді. Високопосадовці оглянули машинне відділення гідроелектростанції та перевірили стан готовності гідроспоруд до весняного паводка.

    З  огляду на те, що керівник правоохоронного відомства закріплений за столичною областю як представник уряду, він зажадав особисто ознайомитися, як дотримуються вимоги безпеки на потенційно небезпечних техногенних об’єктах.
   Під час відвідин об’єкту директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота розповів, що гідроспоруди перебувають у належному технічному стані, дамби укріплено для запобігання затоплення населених пунктів. Спеціалісти контролюють тиск льоду на дамбу. Є всі підстави стверджувати, що жодної загрози затоплення немає.
   – Я ознайомився із ситуацією в контексті очікуваного паводка, – зазначив Віталій Захарченко. – Крім того, постійно вивчатиму соці­аль­но-економічну сферу регіону та сприятиму вирішенню нагальних для Київщини проблем.
За словами міністра, по всій території області будуть створені громадські приймальні, які почнуть працювати найближчим часом. Періодично прийматиме відвідувачів і сам керівник відомства, а допомагатимуть йому в цьому екс-міністр внутрішніх справ Андрій Василишин та колишній перший заступник міністра внутрішніх справ УРСР, а нині радник МВС України, Василь Дурдинець.
   Завітав міністр і до Училища професійної підготовки працівників міліції у с. Хотянівці Вишгородського району, де ознайомився з навчальним процесом та перевірив побутові умови курсантів.
   Ще одним пунктом, який відвідав очільник МВС, стала лікарня з поліклінікою ГУМВС у Київській області. Цей відомчий медичний заклад відомий в Україні як один із найкращих реабілітаційних центрів для чорнобильців. Керівник відомства оглянув новий корпус, що вже найближчим часом прийматиме відвідувачів, а також ознайомився зі спеціально закупленим сучасним медичним обладнанням. Тепер лікарня й поліклініка зможуть приймати більше пацієнтів і матимуть ще кращі можливості для надання допомоги працівникам і ветеранам органів внутрішніх справ на найвищому рівні.

Микола ГУЛЕВИЧ , м. Київ.
Фото Олега СУПРУНА

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті