Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
12/12/2011 19:21

Порушення ПДР документуються правомірно

   Приводом для зустрічі з представниками ЗМІ, яка відбулась днями в Управлінні ДАІ МВС, стала інформація, поширена деякими медійниками.

   
   Піддавалася сумніву правомірність дій працівників Державтоінспекції в частині складання протоколів про адміністративні порушення і накладання штрафів на водіїв безпосередньо на місці вчинення порушення.
Заступник начальника УДАІ МВС Володимир Резніков зазначив, що відповідно до чинного законодавства працівники Державтоінспекції мають повне право на такі дії.
   – Будь-яка посадова особа ДАІ, від рядового до генерал-майора, має право під час розгляду справи про адміністративне порушення виносити постанову в ній та накладати стягнення у цій справі, – запевнив Володимир Володимирович.
   Заступник начальника управління роз’яснив журналістам, що за законодавством керівники різних підрозділів ДАІ мають право виносити постанову про адмінпорушення й накладення штрафу на підставі ст. 11 Кодексу про адміністративні правопорушення, іншим працівникам ДАІ таке право надає ст. 9 цього Кодексу.

Прес-служба УДАІ МВС  

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті