Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Актуально
10/04/2011 12:12

Мова права – міжнародна

     Заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні паном Ахмадом Наваз Салім Мела.

      Заступник міністра привітав керівника іноземного представництва та запевнив його, що попри неврегульованість міжнародними договорами відносин у правоохоронній сфері між Україною та Ісламською Республікою Пакистан, у цьому напрямі діяльності спостерігається значний прогрес.
    Триває налагодження відносин між правоохоронними органами обох країн, що відповідають за протидію транснаціональному наркотрафіку, перекриття транзитних каналів надходження наркотиків, організацію та проведення спільних спецоперацій у цій сфері. 
    У травні-червні цього року планується прибуття до України представників Міністерства наркотичного контролю Ісламської Республіки Пакистан для проведення двосторонньої зустрічі з працівниками Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України. 
    Крім того, Віктор Ратушняк запевнив пана Ахмада Наваз Салім Мела в тому, що українські правоохоронці зацікавлені у налагодженні двосторонньої співпраці з усіма органами правопорядку Ісламської Республіки Пакистан.
    У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ахмад Наваз Салім Мела подякував за зустріч і запевнив, що він планував зустрітися із керівництвом МВС раніше, оскільки є багато питань, які потребують обговорення і вирішення. 
    При цьому керівник іноземного представництва запевнив, що зі свого боку зробить усе від нього залежне, аби покращити відносини між Пакистаном та Україною.

Микола ГУЛЕВИЧ, м. Київ.
Фото Андрія НОВИЦЬКОГО
 

друкувати

Коментарi

Усі коментарі
Додати коментар

Інші статті