Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Ветеранська сторінка
22/02/2010 14:51

Ветеран – тільки статус

Працівники міліції, які нині перебувають на пенсії, попри свій статус та вік, не залишаються осторонь, коли порушується закон. Така вже вдача у цих небайдужих людей…

Надвечір 16 лютого Олександр Наумов, колишній заступник начальника прес-служби Київської міліції, ветеран ОВС, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, вийшов на вулицю прогулятися – почувався зле, тож вирішив подихати свіжим повітрям.

Проходячи вулицею Васильківською, побачив натовп біля маршрутки: двоє чоловіків били третього. Як з’ясувалося, молодики перетнули дорогу мікроавтобусу, аби виманити водія з-за керма. Коли це не вдалося, розбили бокове скло. Обурений водій кинувся з’ясовувати стосунки. Зав’язалася бійка, під час якої зловмисники вирвали у шофера гаманець із денною виручкою – 1 тис. гривень.

Що примітно: жоден із чоловіків, окрім пенсіонера ОВС, не прийшов на допомогу, коли молодики били водія: дехто замість цього знімав пригоду на мобільник…

На посвідчення пенсіонера ОВС, пред’явлене Наумовим, молодики не зреагували, і тоді він спробував розборонити трійцю сам. Але хулігани вирвалися та розбіглися в різні боки. Наумов вирушив за одним із них, попередивши на ходу, що стрілятиме. Та реакції не послідувало навіть на попереджувальний постріл вгору, довелося стріляти в голінь. Але молодик кинувся на ветерана. Зав’язалася бійка. Втрачаючи сили, Олександр Вікторович все ж таки здолав утікача. На підмогу підоспів якийсь перехожий. Удвох вони довели молодика до маршрутки і передали наряду ВДСО Голосіївського РУ столиці, який приїхав за викликом.

Затриманий – уродженець Вінницької області, 1987 р.н.. Його товариша оголошено в розшук.

Водія госпіталізовано до лікарні, в нього підозрюють струс мозку та тріщину у щелепі.

Світлана Голубовська, «ІЗ»

 

друкувати
Додати коментар

Інші статті