П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
17/08/2015 12:04

Самбірський експеримент поширюється

Міністерство внутрішніх справ України визнало вдалим експеримент з впровадження нових форм і методів у роботі міліції, що проводиться на базі Самбірського міського відділу міліції.

Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова практичний етап експерименту буде поширений у Старосамбірському, Турківському, Жовківському та Мостиському районах Львівщини.

Суть експерименту полягала в тому, що у блоці міліції громадської безпеки Самбірського МВ були створені групи швидкого реагування (ГШР), до складу яких увійшло 52 правоохоронці. Роботу організовано в чотири зміни групами по тринадцять осіб, з яких п’ять правоохоронців середнього та старшого начальницького складу та один працівник ДАІ. ГШР працюють по дванадцять годин, після зміни – дві доби відпочинку. Для забезпечення негайного реагування на повідомлення громадян на зміну виставляється шість патрульних автомобілів.

Аналіз показав, що кількість звернень громадян до правоохоронців зросла на п’ятдесят відсот­ків, скоротився час реагування на повідомлення громадян, а також час прибуття міліціонерів на місце виклику.

Прес-служба ГУМВС

у Львівській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті