П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
17/08/2015 11:46

Чому зволікають з субсидіями?

Арсеній Яценюк доручив МВС і СБУ встановити причини зволікань при оформленні субсидій населенню. Таке доручення Прем’єр-міністр дав під час розширеної наради за участі членів Кабінету Міністрів, голів обласних державних адміністрацій східних та південних регіонів, що відбулась у Харкові.

«Звертаюся до представників СБУ та МВС: допоможіть розібратися, з чим пов’язане зволікання з оформленням субсидій для харків’ян», – наголосив Арсеній Яценюк, підкресливши необхідність надання допомоги відповідним посадовим особам, «щоб вони розібрались, хто не оформляв субсидії».

У той же час міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що від рівня призначення субсидій залежить і рівень безпеки в країні.

«Коли ми говоримо про ситуацію з безпекою в країні в цілому, ми говоримо і про субсидії. Ми повинні просто продемонструвати, що в умовах, коли переважна більшість тарифів виросла, ми чесно застосовуємо компенсаційні механізми, на державному рівні підтримуємо малозабезпечених. Це знижує фактор радикалізації суспільства», – підкреслив Арсен Аваков.

Прес-служба МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті