П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
26/06/2015 15:09

Екскурсія у… службу

Працівники Ружинського райвідділу міліції УМВС Житомирщини запросили в гості учнів місцевих шкіл.

Правоохоронці подбали, щоб школярам, у яких розпочалися довгождані літні канікули, візит до райвідділу сподобався й запам’ятався. Тож спланували насичену пізнавальну програму. Незвичайна гостина розпочалася з обговорення поведінки в нестандартних ситуаціях. Зокрема, школярі дізналися, що робити, якщо вони загубилися в багатолюдному місці, упіймалися на гачок шахрая чи виявили крадіжку своїх речей. Разом із міліціонерами діти повторили правила безпечної поведінки на дорозі та у громадських місцях.

Потому помічник начальника з кадрового забезпечення Олена Бабенкова розповіла хлопцям і дівчатам про структуру міліції, обов’язки представників різних служб та підрозділів. Діти спостерігали, як працює оперативний черговий, дізналися, як функціонує спецлінія «102», оглянули спеціальне оснащення вартових порядку й залюбки приміряли захисні шоломи й бронежилети. Школярі також навідалися до автопарку райвідділу, щоб побачити спецтранс­порт для виїзду слідчо-оперативної групи на місця події і для перевезення затриманих та взятих під варту осіб, автівки даївців.

Гості з цікавістю спілкувалися із правоохоронцями, зокрема багато розпитували про їхнє відрядження в район АТО. Наприкінці екскурсії щиро подякували міліціонерам за насичений день. А повертаючись до своїх домівок, жваво обговорювали побачене й почуте.

Прес-служба УМВС 

у Житомирській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті