Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
12/06/2015 10:34

Поставлені завдання виконано

До Тернополя зі Сходу повернулися працівники ДАІ. Впродовж місяця 15 автоінспекторів несли службу на Донеччині. Днями їх змінили колеги з інших регіонів України. 

Місцем дислокації тернопільських правоохоронців був Маріуполь. Серед ос­нов­них завдань, які доводилося виконувати, – чергування на блокпостах, охорона стратегічних об’єктів, супроводження спеціальних колон транспорту тощо. Також автоінспектори допомагали стежити за безпекою дорожнього руху на місцевих автошляхах. За виконання на високому рівні службових завдань на території Донецької області подяку від керівництва Антитерористичного центру при СБУ отри­мав командир зведеного загону ДАІ Олег Турлай.

Під час несення служби на Сході тернопільські автоінспектори тісно потоваришували з вихованцями місцевого центру опіки. Перед поверненням додому тернополяни передали дітям консерви, варення, солодощі. Школярі подякували бійцям і подарували їм на згадку патріотичні малюнки.

Привітати правоохоронців з поверненням прийшли керівник обласного управління міліції Олександр Богомол та голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Вони подякували автоінспекторам за сумлінне ставлення до служби та вручили їм нагороди.

За сумлінну службу вартових доріг нагородили почесними відзнаками та медалями, а командир зведеної групи Олег Турлай удостоївся ордена «За вірність присязі».

Зустрічали бійців рідні, друзі, колеги. З нетерпінням чекала повернення батька п’ятикласниця Діана Турлай.

– Ми постійно телефонували татові, надсилали йому фотографії, хвилювалися за нього. Сьогодні радіємо, що він повернувся до нас, – каже дівчинка.

Уже за кілька днів інспектори забезпечуватимуть правопорядок на дорогах Тернопільщини.

Прес-служба УМВС у Тернопільській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті