Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
12/06/2015 10:28

Канада хоче бачити Україну безпечною

Канада ухвалила рішення про виділення 5 млн канадських доларів на проведення тренувальної поліцейської місії для нової патрульної поліції України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк за підсумками зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Стівеном Гарпером.

«Це реальна допомога для того, щоб Україна була сильною й безпечною державою», – зауважив глава Уряду.

Арсеній Яценюк також наголосив, що в найкоротші терміни очікується прибуття канадських військових для проведення тренувань українських нац­гвардійців: 

«Канада є одним із найсильніших союзників України, і від імені Уряду України хочу подякувати канадському Уряду, народу Канади і персонально Прем’єр-міністру за його чітку й міцну позицію та за допомогу Україні».

Зустріч Арсенія Яценюка і Стівена Гарпера відбулася в Навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України.

Глави Урядів обох країн побували на тренуваннях підрозділів міліції й оглянули зразки військового спорядження, яке передала Канада в межах технічної допомоги Україні.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков висловив подяку Уряду Канади за підтримку України та за фінансову допомогу проекту нової патрульної поліції.

Урядовий портал

друкувати
Додати коментар

Інші статті