Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
04/06/2015 15:55

Феєрія жіночої чарівності

Наприкінці травня в Національній академії внутрішніх справ відбувся фінал конкурсу дівочої краси, розуму та таланту «Міс Академія – 2015».

Цього року участь у конкурсі взяли 47 дівчат. Та лише дев’ять з них пройшли до фіналу, щоб продовжити боротьбу за корону переможниці. Фіналістки ретельно підготувалися до кожного з етапів: «Краса в погонах», «Внутрішня справа за номером… Будьмо знайомі!», «Шукаємо таланти» чи «ДТП», «Єдина Україна» та «Краса збереже світ». А відтак фінал став справжнім святом. Дівчата з’являлися на сцені в парадному міліцейському однострої та національному вбранні, знайомили глядачів і журі зі своїми уподобаннями й мріями, дехто навіть підготував справжнє танцювальне шоу. В перервах між конкурсними номерами глядачів розважали учасники шоу «Україна має талант» та «Х-Фактор», а також неперевершені таланти нашої міліцейської вищої школи.

Кожна з конкурсанток була гідна перемоги. Тому журі, до складу якого ввійшли заступник начальника відділу забезпечення навчального процесу Володимир Заяць, начальник відділу соціально-гуманітарної роботи Світлана Войналович, фіналістка шоу-програми «Х-Фактор-4» Ірина Василенко, «Міс Академія – 2014» Іванна Гулько, представник Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської райдержадміністрації міста Києва Тетяна Устинович, довго радилися, доки обрали королеву. І зрештою корона переможниці дісталася Анастасії Маліковій, першокурсниці ННІПФЕКП, яка отримала ще й титул «Міс глядацьких симпатій». Першою та другою «Віце-міс Академія» стали Ліана Фіщук та Анастасія Добролежа (ННІПФПСКМ). У номінаціях «Міс оригінальність» і «Міс чарівність» перемогли Анастасія Йовбак (ННІПФЕКП) та Анастасія Суворова (ЦСФП). Титул «Міс фото» завоювала Катерина Ферьєва (ННІПП), «Міс артистичність» визнано Тетяну Власенко (ННІПФПГБ та НГУ), «Міс грація» – Анастасію Швець (ННІПП), «Міс елегантність» – Вікторію Перегончук (ЦСФП).

Ректор НАВС Володимир Чернєй особисто вручив корони переможницям. Усі учасниці конкурсу отримали подарунки.

Прес-служба НАВС

друкувати
Додати коментар

Інші статті