Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
04/06/2015 15:53

Об’єктивне дитяче бачення

На Миколаївщині підбито підсумки фотоконкурсу «De-jure», що проводився серед учнівської молоді регіону. Участь у творчому змаганні брали вихованці загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів, установ для сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Конкурс, що проводили за двома тематичними напрямами: «Закон дивиться вперед, а не назад», «Служити та захищати», по суті своїй був масштабним профілактичним заходом. Організатори – Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка, головне територіальне управління юстиції в Миколаївській області й обласний департамент освіти, науки та молоді – вже мають досвід плідної взаємодії щодо запобігання правопорушенням серед неповнолітніх і популяризації професії правоохоронця. Креативним продовженням співпраці на цій ниві й став дитячий фототурнір. Головною вимогою до конкурсантів було висвітлення в роботах необхідності дотримання закону й важливої ролі міліціонера в цьому процесі.

Протягом шести тижнів на адресу організаційного комітету фотоконкурсу надходили роботи заявленої тематики. І ось переможців «De-jure» визначено. У номінації «Закон дивиться вперед, а не назад» перше місце розділили Владислав Гаркавенко (Новобузька гімназія) та Аліна Заблоцька (Ковалівська ЗОШ). А в номінації «Служити та захищати» найкращою визнано роботу Іллі Ярошенка (Центр дитячої та юнацької творчості м. Южно­українська). Учасники, роботи яких вразили журі нетрадиційним поглядом на задану тему, стали лауреатами конкурсу: це Юлія Криворучко (Ольшанська ЗОШ); Ірина Латинська (Ольшанська ЗОШ); Анна Шередько (Кир’я­ків­ська ЗОШ) та Дар’я Старинець (Ольшанська ЗОШ).

Першого червня, у День захисту дітей, талановиті юні фотографи отримали почесні грамоти, дипломи та подарунки від організаторів змагань.

Прес-служба ЛДУВС

друкувати
Додати коментар

Інші статті