Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
04/06/2015 14:52

Сім’ям захисників допомагають колеги

У межах проведення Всеукраїнської акції «Від щирого серця» працівники Веселівського районного відділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області відвідали родину Гашкових, голова якої, Андрій Гашков, вже десять місяців захищає Батьківщину.

На щасливе повернення своїх синів, батьків, чоловіків із буремного сходу нашої держави з нетерпінням чекають багато українських родин, зокрема й на Запоріжжі. Звісно, як не старалися б літні батьки та дружини дати лад господарству, нестача чоловічих рук одразу ж відчутна, особливо в сільській місцевості.

Увесь цей час упоратися з хатніми клопотами родинам допомагають дільничні інспектори міліції територіальних підрозділів органів внутрішніх справ Запорізької області.

– Літо для нас – гаряча пора. Потрібно переробити багато господарської роботи: заготовити корми для худоби, обробити городину, навести лад на подвір’ї, – каже дружина учасника АТО Тетяна Гашкова. – А мені з трьома доньками, окрім старенького дідуся, немає кому допомагати з важкою «чоловічою» роботою.

Впоратися з косовицею, городами та іншими господарськими потребами по-дружньому взявся підсобити дільничний інспектор капітан міліції Олександр Міннібаєв.

Взявши до рук косу, «шериф» хазяйнував на подвір’ї й у городі. Перекопав клумби та виніс з двору важке господарське сміття.

– Кожен дільничний інспектор міліції на території свого обслуговування знає всі сім’ї, які тимчасово лишилися без годувальників. Тож вони постійно відвідують їх, цікавляться нагальними потребами та надають допомогу у веденні домашнього господарства, – розповів начальник Веселівського райвідділу ГУМВС у Запорізькій області підполковник міліції Віталій Куцак. – Працівники міліції роздають свої візитівки з номером мобільного телефону й готові прийти на допомогу в будь-який час.

Прес-служба ГУМВС 

у Запорізькій обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті