П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Освіта
04/06/2015 14:51

Крок у доросле життя

Для 73 випускників Юридичного ліцею ім. Ярослава Кондратьєва НАВС пролунав останній дзвоник. 15 років поспіль велика родина ліцею збирається на плацу, щоб надати путівку у вир дорослого життя своїм вихованцям. За час існування закладу атестати були вручені майже 1200 юнакам і дівчатам. Більша частина випускників присвятила своє життя правоохоронним органам і довела, що вони гідні продовжувачі справи своїх батьків.

Цього дня, щоб привітати учнів, зібралися керівники МВС, Солом’янської в м. Києві районної адміністрації, академії, почесні гості, педагогічний склад, рідні та друзі.
Спостерігаючи за урочисто вбраними ліцеїстами, можна було помітити на їхніх обличчях і радість, і сум водночас, адже за роки навчання ліцей став для них другою домівкою, де вони пізнавали світ, людей та знайшли багато нових друзів.
Ректорат академії, зокрема її очільник генерал-майор міліції Володимир Чернєй, завжди по-особливому ставиться до своїх наймолодших вихованців. Вони потребують неабиякої уваги й батьківської опіки, бо багато з них втратили когось із батьків ще зовсім малими.
Звертаючись до ліцеїстів, ректор зазначив: «Хотів би, щоб ви ніколи не забували про людей, які дали вам життя, навчали й виховували. Дякую вам за сумлінне навчання, вагомі здобутки та призові місця на олімпіадах. Нехай вам завжди щастить і хай вас береже Бог!».
Мати випускника Наталія Малиш подякувала всім, хто день і ніч ніс відповідальність за дітей, а перший випускник ліцею Валентин Білянський, нині майор міліції і працівник апарату МВС України, не приховуючи хвилювання, побажав випускникам, щоб вони обов’яз­ково досягли поставленої мети, та згадав, як колись так само стояв на святковій лінійці.
За традицією, найкращі випускники поклали квіти до па­м’ятника «Мужності, вірності, героїзму працівників МВС», а ще вшанували хвилиною мовчання героїв, які полягли в боротьбі за нашу вільну й незалежну Україну.
З вітальними словами до молоді також звернулися й інші почесні гості, які побажали випускникам щасливої долі, миру, злагоди, адже ці юнаки й дівчата йдуть у самостійне доросле життя в непростий час і мають довести, чого варті та на що здатні.
Завершилися урочистості зворушливою церемонією – Клятвою випускника ліцею, прощанням з Прапором та останнім дзвоником. Карбуючи крок, юнь пройшла урочистим маршем.
Потім були обійми, поцілунки, святковий концерт і фотографування на добру пам’ять.
Попереду у випускників зовсім інше, вже доросле життя. Тож нехай кожен з них знайде свою стежину, обере ту професію, яка визначить його подальшу долю, звісно ж, у мирній і суверенній Україні.
Прес-служба НАВС

друкувати
Додати коментар

Інші статті