П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Освіта
29/05/2015 11:02

Мозковий штурм у ЛьвДУВС

З нагоди 40-річчя популярної в багатьох країнах гри «Що? Де? Коли?» у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулися два турніри. Запекла інтелектуальна боротьба серед команд першого та другого курсів розгорнулась у головному корпусі вишу та навчально-тренувальному центрі «Верещиця».

Курсантські змагання проходили за класичною схемою гри. У складі команд – шість знавців, для пошуку відповіді на кожне запитання – хвилина, результат напруженого брейн-штормінгу – лише один переможець. За традицією, турнір передбачав і музичну паузу: для учасників співали другокурсниця факультету психології Юлія Савченко та першокурсник факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Ігор Савула.

Курсанти азартно боролися за кожен бал і довели, що всебічно розвинені, вміють оперативно мислити й працювати в команді. З-поміж першокурсників лідером стала команда «Омега» факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції. Збірна факультету підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення була найкращою серед знавців-другокурсників.

Як відзначили члени журі – начальник відділення соціально-гуманітарної роботи Роман Вепрів та інспектор підрозділу Юлія Качанівська, – хлопці та дівчата дуже відповідально поставились до конкурсу, ґрунтовно підготувалися й тому знаходили відповіді на найкаверзніші запитання. Зокрема й на такі: «Про кого говорив Дон Віто Корлеоне: „Вони на цьому світі тільки перешкоджають справі, хоча на тому світі їх канонізують”?», або ж «Чим зай­малась міланська фірма, яка 1960-го подарувала на відзначення свого ювілею всім хлопчакам рогатки з надписом „Подяка за ефективну співпрацю”?». А ви знаєте?

Прес-служба ЛьвДУВС

друкувати
Додати коментар

Інші статті