Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
04/06/2015 14:45

Генерали вклонилися «рядовим»

Т.в.о. командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан, перебуваючи на Івано-Франківщині, відвідав Меморіальний сквер в обласному центрі, де поховані бійці спецроти прикарпатської міліції, що загинули торік.

Разом з начальником УМВС України в Івано-Франківській області Віктором Шкутовим та головою УСБУ Петром Дідухом вони поклали квіти до могил працівників міліції, які загинули під час виконання службових обов’язків у районі проведення антитерористичної операції. Троє з них перебували разом з генералом Сергієм Кульчицьким та ще п’ятьма військовослужбовцями Національної гвардії України у збитому поблизу гори Карачун гелікоптері. Ще один похований тут міліціонер спецроти загинув на блокпосту торік на початку червня.

У Меморіальному сквері Микола Балан зустрів удову одного із загиблих Анну Семанюк з донечкою Настусею. Під час розмови з ними командувач повідомив, що біля Слов’янська, на місці загибелі її чоловіка та його бойових побратимів, заплановано спорудження монумента, а на його відкриття запросять родини всіх загиблих.

Прес-служба УМВС

в Івано-Франківській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті