Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
21/05/2015 11:57

Нагороди на передовій

Т. в. о. командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан вручив на бойових позиціях нагороди військовослужбовцям, які довели свій професіоналізм та виявили мужність і героїзм під час виконання завдань на сході країни.

За мужність, героїзм, вмілі та рішучі дії під час виконання службових обов’язків у районі АТО нагороджено п’ятьох військовослужбовців. Один з офіцерів отримав військове звання полковник, ще четверо – одержали відзнаки Національної гвардії України «За доблесну службу».
«Народ України покладається на захисників Вітчизни, ми зобо­в’язані зробити все від нас залежне, щоб наші друзі, дружини, діти, батьки, брати й сестри були в безпеці та не знали горя вій­ни», – наголосив генерал-лейтенант Микола Балан.
Один із яскравих прикладів такої відданості продемонстрував героїчний екіпаж українського бронетранспортера БТР-4Е. Двоє сержантів та старший солдат до останнього захищали свій блокпост від атак сепаратистів. Противнику все ж вдалося двома пострілами з ПТУР підбити бронетранспортер. Один із сержантів дістав поранення. Реш­та членів екіпажу вибрались неушкодженими. Відмінна бойова підготовка, високий моральний дух та сучасна техніка українського виробництва стали тими важливими факторами, які зберегли життя нацгвардійцям.
Вадим ГОЛУБ, 
Володимир ХАВЕРКО, 
з району АТО

друкувати
Додати коментар

Інші статті