Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
21/05/2015 11:52

Реформувати МВС допоможуть італійці

Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі в МВС України очільника відомства Арсена Авакова й Надзвичайного та Повноважного Посла Італії в Україні Фабріціо Романо.

Сторони обговорили питання залучення італійських експертів та використання їхнього досвіду в цьому процесі. Від імені Уряду Італії Фабріціо Романо висловив підтримку в реформуванні міліцейського відомства.
В Італії постійно живе чимало українців, тож Арсен Аваков та Фабріціо Романо розглянули можливість відкриття представництва МВС України в згаданій країні.
За результатами зустрічі було досягнуто домовленості: невдовзі буде завершено підготовку до підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія.
Також сторони обговорили деталі приїзду міністра внут­рішніх справ Італії Анджеліно Альфано з офіційним візитом до України.
Нагадаємо, що під час офіційного візиту до Італії 15 квітня 2015 року глава МВС України Арсен Аваков зустрівся з міністром внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано. Керівники обговорили реформування української правоохоронної системи, лібералізацію візового режиму з Євросоюзом, а також питання щодо взаємного визнання та обміну посвідчень водія. Анджеліно Альфано виявив готовність до співпраці та пообіцяв приїхати з офіційним візитом до України.
Прес-служба МВС України

друкувати
Додати коментар

Інші статті