Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
30/04/2015 11:10

Пам’ятник героям

На Київщині відкрили пам’ятник учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Монумент зведено на кошти ветеранів міліції, що були безпосередніми учасниками трагічних подій 1986 року.

У  Міжнародний день пам’яті Чорнобиля в місті Бровари поблизу міськвідділу міліції відбулось урочисте відкриття пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ – учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. У заході взяли участь народні депутати, керівництво та особовий склад міськвідділу міліції, представники райдержадміністрації та виконкому міськради, громадськість, всі небайдужі жителі та гості міста.

Присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, які того квітневого дня закрили собою не тільки Україну, а й все людство, тих, хто пішов із життя через захворювання, спричинені опроміненням.

Ліквідаторів привітав очільник міськвідділу міліції Микола Клименко. Він зазначив, що в серцях завжди житиме па­м’ять про ті страшні дні та відчуття неоплатного боргу перед усіма учасниками ліквідації наслідків аварії, які, ризикуючи життям, приборкали ядерну стихію та не допустили глобальної катастрофи.

 

Прес-служба ГУМВС 

у Київській обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті