Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
23/04/2015 16:57

Карт-бланш для директора

«В Україні має запрацювати Антикорупційне бюро, директора якого нещодавно призначили. Керівник НАБ отримав серйозний карт-бланш, і тому все – в його руках», – наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк в інтерв’ю одному з телеканалів.

«Але доки воно запрацює, в нас працює МВС», – за­уважив він, нагадавши, що 63 слідчих МВС з особливо важливих справ рішенням Уряду отримуватимуть 30 тис. грн заробітної платні.

Глава Уряду додав, що боротьба з корупцією має починатися не з переслідування сільських голів і дрібних чиновників. Це не є боротьба з корупцією – це видимість. «Боротьба з корупцією – це посадки й арешти високопосадовців, як це було зроблено під час засідання Кабміну, під час службових розслідувань по митниці, податковій, фінансовій інспекції, фінансовій службі, як це зроблено із «зачистками» по ключових посадових особах. Тільки тоді люди повірять у справедливість. А не тоді, коли притягують до відповідальності дрібного посадовця. Дрібний посадовець сам перестане брати, коли побачить, що це не блеф, а реальна боротьба з корупційною мафією, і що до нього можуть добратися», – сказав Арсеній Яценюк.

Урядовий портал

друкувати
Додати коментар

Інші статті