Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
20/04/2015 10:47

Служити та захищати – нова філософія Міністерства

Віднині принципами роботи поліції будуть підзвітність, прозорість, законність та професіоналізм

Про аспекти створення та роботи нової патрульної поліції розповіла під час презентації в Одесі перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе:

«Система безпеки, яку ми будуємо, відповідатиме на багато викликів, перед якими ми наразі стоїмо. Нині ми говоримо про перше структурно нове бачення нашої системи громадської безпеки».

Патрульна поліція – це дійсно нова функція для нашої міліції, це – 24-годинне професійне патрулювання вулиць Одеси, це – 24-годинна відповідь на всі запитання, запити та проблеми, це – 24-годинна профілактика, превенція та реагування на злочинність. На всі ці виклики поліція приходить першою.

Під час презентації були продемонстровані нові патрульні автомобілі, на яких нестимуть службу майбутні поліцейські.

Усі машини вже обладнанні необхідними електронними базами та приладами. «Сьогодні тільки протягом години, – продовжила Ека Згуладзе, – під час демонстрації пат­рульних автомобілів одеситам, було зареєстровано 20 авто, два з яких значилися як крадені, а 18 – з неоплаченими штрафами».

Завершуючи промову, перший заступник міністра нагадала: «20 квітня тут, у цій будівлі, ми починаємо набір нових працівників патрульної поліції, тож ми вас всіх чекаємо».

Прес-служба

ГУМВС в Одеській обл. 

друкувати
Додати коментар

Інші статті