П'ятниця, 11 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
16/04/2015 10:26

Гра, присвячена Героєві

Нещодавно в Сумах відбулися баскетбольні змагання, присвячені пам’яті Героя України Олександ­ра Аніщенка. У турнірі взяли участь команди силових структур і правоохоронних органів регіону.

В  ігровому залі спорткомплексу «Динамо» вишикувались збірні обл­управлінь МВС та СБУ, Сумського прикордонного загону та філії Харківського національного університету внутрішніх справ. Учасників та гостей змагань привітали керівники обласної організації ФСТ «Динамо» України, регіональних підрозділів внутрішніх справ і Служби безпеки, управління молоді та спорту Сумської ОДА. «Цей турнір – іспит як для кожного спортсмена, так і для всієї команди, – звернувся до баскетболістів начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Сумській області Андрій Івашина. – Бажаю вам бути гідними пам’яті героя-земляка: наполегливими в спорті, чесними в боротьбі. Не втрачайте свій бійцівський дух!».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героя України, почесного громадянина міста Суми, полковника Олександра Аніщенка та інших українських бійців, які полягли під час проведення АТО.
Борцям за цілісність і єдність української держави  присвятили свою гру команди. Тож кожен матч турніру був запеклим і видовищним. Найсильнішими виявилися баскетболісти з Сумського прикордонного загону, які й вибороли Кубок. Другу сходинку п’єдесталу посіла команда Управління СБУ. Третє місце здобула команда облуправління внутрішніх справ.

Прес-служба УМВС 

у Сумській обл.
друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті