Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
27/03/2015 14:45

Затримано вбивць офіцера СБУ  

Як повідомив міністр внутрішніх справ України, нещодавно одного з офіцерів СБУ було вбито під час затримання трьох фур контрабанди. Бандити об’їзними дорогами, минаючи блокпости українських силовиків і прикриваючись посвідченнями «Правого сектору» й однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити їх на територію так званої ДНР.

«На жаль, вже не раз доводиться повторювати: під прикриттям патріотичних рухів, використовуючи ситуацію, бандити й пройдисвіти намагаються налагодити свій брудний бізнес на людському горі», – зазначив глава МВС.

За його словами, у результаті спецоперації МВС, СБУ і Ген­прокуратури на цей час затримано вже 11 учасників бандформування, зокрема четверо з них безпосередньо брали участь в інциденті, що спричинив загибель офіцера СБУ.

– Під час обшуків вилучено незаконний арсенал: дев’ять автоматів, кулемет РПК, шість гранатометів, гранати й патрони в «цинках». Інших учасників бандформування наразі розшукуємо. Оголошено спеціальний режим «Перехоплення». Слідчі та оперативні дії тривають, – заявив Арсен Аваков.

Вісьмох учасників банди затримали в Дніпропетровську, решту – на території Донецької області.

– Цікаво, що на захист затриманих негайно виступив один із нардепів коаліції. Навмисно поки що не називаю прізвища, тим більше, що значення цьому ні я, ні голова СБУ, ні генпрокурор не надаємо. У разі потреби – буде негайне подання до Верховної Ради на зняття депутатської недоторканності й арешт.

Прес-служба МВС України

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті