Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
16/03/2015 9:36

Не лишатися осторонь

Курсанти Центру спеціальної та фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ України подарували частинку теп­ла вихованцям Спеціалізованого обласного будинку дитини, що в місті Боярці неподалік Києва.

Мешканці цього соціального закладу – сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування, діти з вадами фізичного й розумового розвитку. Доля маленьких громадян, що виховуються, проходять медичну та соціальну реабілітацію в спеціалізованому дитбудинку, вразила курсантів ЦСФП НАВС. Отож найініціативніші з них звернулися до громади Центру із закликом допомогти цим дітям. Доброчинна акція зі збору іграшок тривала протягом тижня.

У перші дні весни делегація майбутніх правоохоронців на чолі з начальником курсу Сергієм Бєлунічевим прибула до Боярки, щоб потішити малечу з місцевого дитбудинку безліччю цікавих забавок, а головне – подарувати їм радість спілкування. Хлопчики й дів­чатка були в захваті від нових іграшок – відразу ж взялися ними бавитися. Та не самі, а з новими друзями. Але з усього було зрозуміло: увага й тепло доброчинців із НАВС важили для маленьких громадян, яким випали на долю великі життєві випробування, значно більше, ніж будь-які дарунки.

Ганна ВЕРБИЛО, м. Київ

друкувати
Додати коментар

Інші статті