Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
16/03/2015 9:30

Канікули – не привід нехтувати правилами

До вихованців ЗОШ № 160, що в Дарницькому районі столиці, днями завітала гостя в міліцейських погонах. Інспектор київської ДАІ старший лейтенант міліції Алла Ковбаса нагадала дітям, як важливо знати й дотримуватись Правил дорожнього руху.

Разом з інспекторкою хлопці й дівчата повторили, які бувають пішохідні переходи. Крім того, гостя розтлумачила, як безпечно перетнути проїжджу частину, коли немає світлофора, «смугастої» розмітки, наземних чи підземних переходів: на перехрестях потрібно рухатися по лініях продовження тротуарів чи узбіч. Учні також дістали рекомендації щодо поведінки на зупинках громадського транспорту: «Чекайте на транспорт спокійно, підходьте до нього тільки після повної зупинки, – наголосила Алла Ковбаса. – А виходячи з громадського транспорту, слід одразу зорієнтуватися, де можна переходити дорогу».

Ці та інші важливі постулати юні учасники дорожнього руху закріпили, взявши участь у вікторині. За активність і правильні відповіді вони отримали від столичної ДАІ тематичні подарунки, які щоденно нагадуватимуть їм Правила дорожнього руху: розклади уроків та закладки в підручники.

Наталія БАЮРКО, м. Київ

друкувати
Додати коментар

Інші статті