Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
16/03/2015 9:29

Основи особистої безпеки

На прохання дирекції Одеського економічного ліцею працівники відділу кадрового забезпечення УМВС на Одеській залізниці провели спеціальний урок для учнів випускного класу.

«Під час таких занять у навчальних закладах правоохоронці намагаються розтлумачити молоді, як безпечно поводитись у нестандартних обставинах, правильно реагувати й діяти в екстремальних ситуаціях та надавати першу медичну допомогу», – зазначив т. в. о. заступника начальника Управління полковник міліції Олег Донченко.

Тож, завітавши до економічного ліцею, міліціонери-транспортники прагли, насамперед, пояснити одинадцятикласникам, що робити, коли вони виявлять підозрілі предмети чи зброю. Щодо заходів безпеки присутніх ознайомлював старший інспектор професійної підготовки ВКЗ майор міліції Вадим Прусаков. А для того, щоб підлітки отримали реальне уявлення про зброю, гості привезли з собою навчальні пістолети Макарова та автомати Калашникова. Прусаков детально розповів про ПМ та АК, пояснив, як називається кожна їхня деталь та які функції виконує. Відтак усі ліцеїсти спробували розібрати та зібрати зброю.

Директор ліцею Олександр Слєсаренко та військовий керівник Володимир Томашевський подякували міліціонерам-транспортникам за практичний урок і запросили їх долучитися до наступних тематичних зустрічей.

Володимир Павліченко, 

Одеська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті