Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
16/03/2015 9:27

«Міс у погонах – 2015»

У переддень жіночого свята на Харківщині відбувся фінал конкурсу краси серед чарівних працівниць органів внутрішніх справ регіону.

У  відбіркових турах взяли участь 74 конкурсантки. Лише восьмеро з них пройшли до фіналу, щоб позмагатися за титул переможниці.

Завершальний етап конкурсу проходив у Харкові в Палаці культури міліції. Учасниць і всіх жінок у погонах, що зібралися в глядацькій залі, привітав начальник ГУМВС області Анатолій Дмитрієв. Від імені колегії Головного управління та депутатського корпусу облради він побажав представницям прекрасної статі великого жіночого щастя, нев’я­нучої молодості, любові й гармонії, міцного здоров’я, злагоди в родинах та наснаги у службі.

Аудиторія познайомилась із фіналістками, переглянувши інформативні слайд-презентації. 

А відтак учасниці з’явилися на сцені, щоб вразити своїми танцювальними та вокальними талантами, інтелектуальними здібностями. І, звісно ж, граційно дефілювали у вишуканих вечірніх сукнях та красивому національному вбранні. Паузи між конкурсними номерами були заповнені виступами самодіяльних колективів міста Харкова та міліцейського театру «Діти майбутнього».

Слід зауважити, що журі довелося нелегко, адже всі учасниці були прекрасні. Проте, прискіпливо оцінивши всі виступи, суддівська колегія розподілила призові місця таким чином: другою віце-міс стала інспектор сектору кадрового забезпечення Жовтневого РВ Дар’я Лазюк, першою віце-міс – міліціонер відділення № 1 взводу Ізолятора тимчасового тримання Олена Лучко, а титул «Міс у погонах – 2015» здобула оперуповноважена Управління боротьби з організованою злочинністю Антоніна Губська.

Олександра Алєксєєва, Харківська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті