Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/03/2015 17:19

Такий вчасний дарунок...

П’ять спеціалізованих крісел-колясок та дві пари прогулянкових ходунків європейського виробництва передали волонтери медичній службі УМВС Сумщини. Це обладнання було вкрай потрібне для реабілітації поранених працівників міліції та пенсіонерів ОВС.

Подарунки дуже вартісні: лише чотириколісні прогулянкові ходунки італійського виробництва на ринку медтехніки коштують понад 2,5 тис. гривень. Та, як зазначив начальник сектору медичного забезпечення обласного УМВС Леонід Дєдков, цінність цього волонтерського подарунку ще й у своєчасності: тими днями до закладу прибув ще один поранений у районі бойових дій сумський міліціонер, крім того, чимало ветеранів і пенсіонерів потребують забезпечення цією реабілітаційною технікою.
Зазначимо, що волонтери не вперше допомагають обл­управлінню внутрішніх справ. За словами директора благодійного фонду «Соцвест» Володимира Лазарєва, з вересня 2014-го і донині доброчинці постачають міліціонерам регіону, що несуть службу в районі АТО, харчові продукти, теп­лий одяг, побутові речі: «Ми завжди готові допомогти нашим правоохоронцям, адже щиро вдячні їм за відповідальну та важливу для мирного населення роботу. Нині ж наша поміч призначена пораненим та травмованим бійцям. А невдов­зі збираємося передати на передову повнопривідний автомобіль мінівен „Шевроле-Вояжер”».
Приймаючи медтехніку від волонтерів, начальник УМВС області Анатолій Річкаль висловив велику вдячність і шану людям, які у важкий для держави час так потужно підтримують міліцію: «Ця техніка стане у пригоді нашим бійцям. Зокрема, допоможе самостійно пересуватися пораненим під час виконання службових обо­в’яз­ків на Донбасі Сергію Кознієнкові та Юрію Зваді».
Ельвіра БІГАНОВА, Сумська обл.
друкувати
Додати коментар

Інші статті