Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/03/2015 17:16

Патріотичний ярмарок

Благодійний захід на підтримку захисників нашої Батьківщини відбувся в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Ініціативу студентів юридичного факультету ДДУВС підтримало керівництво навчального закладу. Відтак до доброї справи долучився весь особовий склад міліцейського вишу: на перервах курсанти, студенти, педагоги та адміністрація університету гуртувались у коридорах, де проходив благодійний ярмарок, купували чи просто жертвували кошти на підтримку захисників Віт­чизни.

Організатори задали потужного патріотичного звучання заходові: студенти, одягнені у вишиванки, пропонували покупцям прикраси з народною символікою, частували українськими традиційними стравами – варениками, салом з часником, млинцями, а також домашньою випічкою, прикрашеною тризубами, та іншими смаколиками. На ярмарку лунали патріотичні пісні. Присутні підспівували виконавцям – у багатьох на очах бриніли сльози, а серця стискалися від тривоги за нашу Україну та її захисників.

Молодим доброчинцям вдалося досягти благородної мети: ярмарок пройшов удало. Адміністрація університету висловила щиру подяку як організаторам, так і всім учасникам акції.

Катерина ЛЮДВІК, Дніпропетровська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті