Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
7 днів
27/02/2015 12:08

Чи надасть Вашингтон Україні військову допомогу?

Україна вже направила керівництву США запит про надання зброї, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у суботу, 21 лютого.

«Такий запит є. Вважаю, що позитивне рішення буде. Російська Федерація та бандити зрозуміють, що в нашій країні є, окрім доблесті і волі, ще й високотехнологічна зброя, і це стане основним фактором стримування», – сказав глава МВС журналістам на відкритті виставки «Присутність. Докази агресії російських військ на території України».

Відповідаючи на запитання про те, як він оцінює виконання нещодавніх Мінських угод, міністр внутрішніх справ зазначив, що їх виконуватимуть тоді, коли Росія перестане перекидати через кордон танки, озброєння та спорядження.

«У нас є хороша техніка, але необхідно розуміти, що з нами воює величезна армія, яка в десятки разів переважає наші ЗСУ. Ми щоразу, щодня здобуваємо дедалі більше досвіду, у нас є і сучасні танки, і сучасні БТРи, і сучасні протитанкові засоби. Але головне, що в нас є, – це чимраз більша звитяга наших солдатів», – зазначив глава МВС України.

За матеріалами «Інтерфакс – Україна»

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті