Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
16/10/2014 14:32

Із США – зі «сріблом»

Наприкінці вересня в місті Лас-Вегасі (США) відбувся фінал Кубка світу з гирьового спорту в програмі міжнародних змагань із культуризму «Mr. Olympia – 2014». Викладач Львівського державного університету внутрішніх справ Михайло Домінюк доклав значних зусиль, щоб у загальнокомандному заліку збірна України посіла друге місце.

За перемогу в міжнародних змаганнях спортсмени з понад 10 країн світу боролись упродовж чотирьох днів, відстоюючи свої здобутки в класичному двоборстві, вправі «Поштовх за довгим циклом» і командній естафеті.

Україну на чемпіонаті представляв, зокрема, викладач кафедри фізичної підготовки ЛьвДУВС Михайло Домінюк. За результатами запеклої боротьби наш спортсмен виборов дві срібні медалі. Першу – старший лейтенант міліції здобув у класичному двоборстві серед спортсменів у ваговій категорії до 85 кг, другу – у командній естафеті. За правилами під час виконання цієї вправи п’ятеро силовиків у різних вагових категоріях виконують короткі поштовхи двома гирями вагою 32 кг по 3 хвилини кожен. У цій боротьбі сильнішими за українців виявилися лише спортсмени Казахстану.

Вікторія ІВАШИНЮТА, Львівська обл. 

друкувати
Додати коментар

Інші статті