Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Епіцентр
24/07/2014 16:52

Арсен Аваков: «Сліди злочину приховати не вдасться»

СБУ та МВС України вже зібрали й продовжують збирати дедалі більше незаперечних фактів і доказів, що вказують на авторів трагедії з малайзійським «Боїнгом». Ними є члени терористичної організації так званих ДНР/ЛНР, а також їхні російські покровителі.

Міністр внутрішніх справ днями повідомив, що підрозділи прихованого стеження МВС України 18 липня о 4.50 ранку зафіксували тягач із завантаженим гусеничним ракетним комплексом. Техніка рухалася через Краснодон у бік кордону з Російською Федерацією. На відеозапису видно розчохлені ракети. Дві були на місці, а середня – не проглядалася.

«Проводиться аналіз цієї та іншої зібраної інформації. Вірогідно, це саме той ракетний комплекс «Бук», що здійснив постріл по цивільному літаку, котрий летів рейсом Амстердам – Куала-Лумпур», – зазначив Арсен Аваков.

За його словами, злочинці щосили намагаються приховати сліди цього жахливого злочину. 

«Не вдасться. СБУ та МВС України вже мають досить неспростовних доказів, які свідчать, що масове вбивство мирних людей скоїли терористи за підтримки своїх російських путінських покровителів», – наголосив міністр.

Він також запевнив, що за підсумками розслідування подій МВС опублікує повний звіт щодо трагедії.

Микола Гулевич, м. Київ

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті