Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
11/07/2014 15:44

Людина року

Оперуповноважений відділу оперативних розробок УДCБЕЗ УМВС Вінниччини Вадим Нароган став переможцем обласного конкурсу «Молода людина року» в номінації «Працівник правоохоронних органів».

Кілька років поспіль молоді спеціалісти Вінниччини різних сфер діяльності змагаються за право називатися «Людиною року» у відповідних номінаціях цього конкурсу. Головний критерій оцінювання – професійні досягнення конкурсантів.
Звання найкращого молодого фахівця року у правоохоронній сфері лейтенант міліції Вадим Нароган отримав заслужено, завдяки високим показникам у роботі, наполегливості та відповідальності, активній життєвій позиції. Протягом року оперуповноважений УДCБЕЗ розкрив дві резонансні справи, пов’язані з хабарництвом, де фігурують майже півмільйонні суми грошей. До речі, 22-річний міліціонер досяг успіхів і в прикладному виді спорту – офіцерському триборстві.
Статуетку конкурсу лейтенантові Нарогану вручив голов­ний міліціонер Вінниччини Олег Школьний. Він щиро привітав Вадима й наголосив: із такою молоддю в держави є майбутнє. А розчулений переможець зізнав­ся, що займається улюбленою справою, про яку мріяв ще за шкільною партою, й запевнив: на досягнутому не зупиниться.
Ірина ДОБРОВОЛЬСЬКА,
 Вінницька обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті