Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
11/07/2014 15:43

Екскурсія до райвідділу

Нещодавно Ружинський РВ УМВС Житомирщини прий­мав гостей: на день відкритих дверей до правоохоронців завітала ціла ватага місцевих школярів.

«Усі ми знаємо, що світогляд людини починає формуватись у дитинстві, – коментує начальник райвідділу Дмитро Нікурадзе. – Власне, ми й організували цю зустріч, щоб сприяти становленню правосвідомості, відповідальності юних жителів селища. А ще ми хотіли розповісти їм про нашу роботу». 
Діти з цікавістю вирушили на незвичайну екскурсію: нікому з них раніше не доводилося бувати в міліції, отож вражень і емоцій було безмір. Спершу гості відвідали чергову частину, згодом ознайомилися із спецзасобами й «арсеналом» ружинських правоохоронців. Потому оглянули спецавтомобіль для перевезення затриманих і взятих під варту осіб, службову машину даївців та інші транспортні засоби вартових порядку. Вразили всіх «експонати» спецмайданчика, де стоять авто, а вірніше – те, що від них залишилося після ДТП. Побачене краще, ніж будь-які повчальні бесіди, спонукало хлопчиків і дівчаток дотримуватися Правил дорожнього руху. А закінчилась екскурсія там, де й починалася – у черговій частині.
«Я зрозумів, наскільки важлива професія міліціонера, – відгукується один із екскурсантів. – Мені було дуже цікаво! Хочеться швидше поділитися враженнями з друзями, яким не вдалося сьогодні прийти».
Алла ВАЩЕНКО, Житомирська обл.

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті