Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
11/07/2014 15:42

Один казковий день

Працівники ДАІ Харківщини спільно з колегами із КМСД організували веселу профілактику для першої зміни табору «Лісова казка».

Правоохоронці підготували цікаву програму. Найперше – дозволили дітям оглянути патрульні автомобілі дорожньо-патрульної служби ДАІ. Сідаючи за кермо, юні відпочивальники уявляли себе справжнісінькими даївцями, хоча, звісно, лишалися безтурботними дітьми – із гучномовця лунали їхні веселі дзвінкі голоси. Опісля охочі приміряли екіпірування правоохоронців і багато фотографувалися на згадку. Відтак хлопці й дівчата разом із гостями в погонах вив­чали жести регулювальника, правила безпеки для юних пішоходів і велосипедистів, а закріпили дорожню абетку, взявши участь у цікавій вікторині та спортивних змаганнях на самокатах. Для найменших жителів «Лісової казки» влаштували перегляд повчальних мультиків «Азбука безпеки».
Про важливість дотримання правил безпеки під час відпочинку, зокрема на водоймах, дітям нагадали працівники ВКМСД. Вони також розповіли про наслідки неправомірних дій і відповідальність за них.
Діти залюбки спілкувалися із правоохоронцями. І немає сумніву, що зустріч, яка пройшла в такій невимушеній дружній атмосфері, за­па­м’я­та­ється «лісово-казковій» першій зміні.
Олександра АЛЄКСЄЄВА, 
Харківська обл.

друкувати
Додати коментар

Інші статті