Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Регіон
05/06/2014 17:38

Свято для особливих дівчат

Курсанти Національної академії внутрішніх справ відвідали Дарницький дитячий будинок-інтернат.

Курсанти Національної академії внутрішніх справ відвідали Дарницький дитячий будинок-інтернат.
Доброчинці привезли дітям з особливими потребами одяг і харчові продукти, а також влаштували святковий концерт. Слід відзначити, що колектив навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України постійно надає благодійну допомогу цьому закладу, мешканки якого мають розумові вади й потребують постійного догляду. Майбутні правоохоронці регулярно долучаються до господарчих робіт, благоустрою території інтернату, організовують цікаве дозвілля для його вихованців, а на свята – вже традиційно – тішать їх концертами.
«Ми дуже вдячні керівництву академії та інституту за підтримку й турботу про наших дівчат, що, як ніхто інший, потребують уваги та піклування, – говорить директор будинку-інтернату Олена Грибовська. – Кожен візит благодійників для них стає справж­нім святом».
Талановиті волонтери й цього разу приготували чимало подарунків, зокрема й творчих – пісні, танці, музичні номери. А глядачі щиро відплачували своїм друзям з міліцейського вишу усмішками й оплесками.
Ганна ВЕРБИЛО, м. Київ.
Фото автора

друкувати

Коментарi

Додати коментар

Інші статті