Субота, 12 грудня
громадсько-правовий тижневик
Тижневик « Іменем закону » та додаток « Моменти »
представляють об'єднане інтернет-видання imzak.org.ua
Рубрики Усі рубрики
Спорт
22/05/2014 16:15

«За перемогу!»

У селищі Ювілейному, що на Луганщині, відбувся забіг  на честь 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній  війні. У кросі взяли участь 80 любителів бігу віком від 12 до 81 року. Серед них були курсанти та працівники Луганського державного університету внутрішніх справ імені  Е. О. Дідоренка та вартові порядку з обласного міліцейського главку.

З девізом «За перемогу!» учасники змагань подолали дистанції в п’ять і десять кілометрів. Захід був організований на вшанування ветеранів ВВВ і водночас для залучення якомога більшої кількості людей до здорового способу життя та занять фізичною культурою.
Першими на старт для подолання п’ятикілометрової дистанції вийшли представники вікових категорій 60-69 років, 70 років і старше. За ними до забігу долучилась юнь віком від 15 до 19 років.  Останніми вийшли на старт найвитриваліші легкоатлети – спортсмени від 19 до 59 років, які долали дистанцію в десять кілометрів.
Переможцями забігу у своїх вікових групах стали представники ЛОСК «Лугань» ГУМВС України в Луганській області Ірина Фалалєєва та Олександр Мордасов, працівники ЛДУВС Іван Забоєв та Сергій Редько, представники клубу любителів бігу «Олімп Україна», а також спортсмени Георгій Рублевський, Олександр Вовк, Олександр Авілов і
Микола Панасейко.
Галина ПРИЩЕПА, Луганська обл. 

друкувати
Додати коментар

Інші статті